Gambar Awek-awekku!!

Seronok betol cuti-cuti ni, lebih lebih lagi yang ade girlfriend, boyfriend, awek, makwe, pakwe, anak ikan.. leh dating-datingkan. Semalam aku sempat juga pergi ngn member gi tonton CJ7 di MBO Galaxy Ampang, beratur panjang beb! Memang lawak.. hahaha..

Tapi hari ni dok umah je kot, usha tv je. Malam baru gi keje. Tapi boleh plak tengah hari tadi nyonya sebelah rumah hantar KFC. Mak akulah sesaja bagi rendang ngn lontong kat dieorg masa first Gong Xi Fa Cai haritu. Masatu dieorg balas limau, keropok, dan air. Tapi yang tak sangkanya dengan aku-aku sekali nyonya tu bagi ang pow. Hehehe. Aku ape lagi senyum je la. Pepagi haritu macam kiteorg plak yang raya, leh plak makan rendang. Tapi hari ni bertuah lagi sekali dapat free KFC. ahaha. Baik sungguh dieorg!! Sekali kita beri, 2 kali ganda dia beri. Tapi jangan mengharap balasan bukan. Next raya aku teringin plak nak bagi duit raya kat anak nyonya tu plak. hehehe.. insyallah..

Huh bosan gila hari ini, tapi takpe aku sempat bermain air bersama awek-awekku tadi…. Time cuti macam ni lah sempat nak bermesra-mesra dieorg. Time kerja jangan haraplah. Cun tak aweks ku? hehehe…

Ini lah kalo orang da takda kerja cuti cuti ni, touchup gambarlah jawabnya….nasib baik takde DSLR…takpe nanti ade rezeki nak beli satu.. hehe

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

28 Comments »

2008-02-09 16:19:30
WordPress 2.3.2

[...] information on dating | dating wrote an interesting post today onHere’s a quick excerpt…leh dating-datingkan. Semalam aku sempat juga pergi ngn member gi tonton CJ7 di MBO Galaxy Ampang, beratur panjang beb! Memang lawak.. hahaha.. [...]

 
Comment by Mohd Ismail
2008-02-09 23:08:00
Mozilla Firefox 2.0 Windows XP

heh.. ko pakai Satria juge ke Mixterr oi? aku teringin hood & bumper gitu.. smart seh..

:smile:

Comment by mixterr
2008-02-09 23:30:20
Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

aku pakai wira la..hehehe.. smart erk.. ape lagi beli la satu… hehehe.. ko pakai satria erkk.. mesti tonggek..!!

 
 
Comment by syia
2008-02-10 09:05:52
Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows Vista

uwek.. korang laki2 ni memang suke ‘aweks2′ ni huhu.. berkilat bebenor ketenye..polish sendiri ke cik abg?? hehe

Comment by mixterr
2008-02-10 13:27:30
Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

hehe mmg ahh laki laki mmg suke aweks2.. a’ah polish sendiri la.. kilat erk.. camne nak sy kilatkan awaknye kete..?

 
 
Comment by manchurr
2008-02-10 15:20:32
Mozilla Firefox 2.0.0.11 Windows XP

aku nak beli myvi warna hitam ni.. nanti nak suruh mixterr polish kan la! hahahah

Comment by mixterr
2008-02-10 21:35:26
Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

hahha sume nak aku polish ke.. tguu aku buat kedai polish kay.. heheh sebenarnye gamabr tu biase je xde kilat mane.. tp potosop je yg bg kilat lelebih…. :mrgreen:

 
 
Comment by pluginbaby
2008-02-10 23:58:40
Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows Vista

so amacam cite cj7 tuh? best x? aku nk gi tgk tp pikir byk kali.. huhu

Comment by mixterr
2008-02-11 09:32:46
Mozilla Firefox 2.0.0.11 Windows XP

boleh tahan la plugin.. kelakar jugak.. tp lagi gempak shaolin soccer ngn kungfu hustle!!!! gi je tgk.. hehehe

 
 
Comment by shida
2008-02-11 08:41:42
Mozilla Firefox 3.0b2 Windows XP

Perghhh! Seksi giler aweks2 dia!! Tp nak tanya gak GTR makna apa?? G-Gilerr T-Tapi R-Rasisional eh?? Miahahaha!! :wink:

Comment by mixterr
2008-02-11 09:35:23
Mozilla Firefox 2.0.0.11 Windows XP

GTR tu maknyenyer Gatal-Tapi-Romeo wukakka. hehe seksi erk.. yg mane seksi punggungnye ke.. :mrgreen:

 
 
Comment by shida
2008-02-11 09:55:34
Mozilla Firefox 2.0.0.6 Windows XP

Ooooowh.. seksi tang pungkuk.. jap2.. nak bygkn kalu dia bwk jin kt blakang camne… oooyayayaaaa.. :wink:

Comment by mixterr
2008-02-11 10:30:21
Mozilla Firefox 2.0.0.11 Windows XP

bwk jin ke.. sorie wa single rider maa… :mrgreen:

 
 
Comment by shida
2008-02-11 11:29:48
Mozilla Firefox 3.0b2 Windows XP

single rider lg byk jin ikot wooooooooo!!!

Comment by mixterr
2008-02-11 19:40:37
Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

huh asal plak?? wa xbwk org la.. :?:

 
 
Comment by Azhar Ahmad
2008-02-13 13:05:37
Flock 1.0.8 Windows XP

Hahahhaha, banayk tul aweks!

Comment by mixterr
2008-02-13 13:27:37
Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

mane de byk 2 je.. hehehe

 
 
Comment by adi
2008-02-13 16:38:17
Mozilla Firefox 1.5.0.7 Windows XP

haha. kalau org laki..inilah aweksnye :grin:
kilat benor..tlg polishkan atos aku pulak eheh.
aku suka gmbr last tu..smart seh

Comment by mixterr
2008-02-14 13:20:28
Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

hehe tu la pasal.. tu pon kalo free. baru sempat nak polish2 ni.. hehe.. apo polish kan.. boleh je 30 ringgit je… kat kedai lain 50++ kan!! kikkikiki.. tq bro…

 
 
Comment by affuan
2008-02-14 19:24:05
Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

oo, awek malaysia ye. awek aku awek mat saleh. haha. aku ade gak sorang awek malaysia, kecik molek kaler perdana v6 baru. :o

Comment by mixterr
2008-02-15 10:20:19
Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

awek malaysialah.. insyallah ade rezeki tukar awek jepun plak.. heheh.. yeke.. mane awek ko usha skit… mesti baekk punya!!

 
 
Comment by affuan
2008-02-15 12:38:36
Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

lagi dua minggu aku post nanti. kamera aku lom sampai. haha.

http://affuan.wordpress.com/2008/02/11/download-bleach-episod-159/

Comment by mixterr
2008-02-15 12:58:46
Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

wohh gempak owh.. camerenya..aku pon nak beli satuni..cess… ko beli mana asal xsampai pulak..

 
 
Comment by affuan
2008-02-15 19:45:54
Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

letih aku mencongak bila nak drop komen kat blog ko nih. haha. aku beli kat sony kbmall, kelantan. ntah, jakun sangat ke kelantan sampai xde stok? siol. hahaha. lambatnya nak sampai! huhu.

Comment by mixterr
2008-02-15 20:22:31
Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

letih?soklan dak stendet1 je.. hehe.. spam byk la dieorg serang 500-1000 sehari.. skang okla 30 je.. lor yeke.. ingt aku order online.. pakai duit adsense ko..hehehhe

 
 
Comment by Aimee
2008-03-10 02:22:53
Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

ape lagi beli la satu

 
Comment by wawa
2009-02-18 04:23:51
Internet Explorer 6.0 Windows XP

cunsgat awek ang tu…!!!bagusla ada hobi berfaedah

Comment by mixterr
2009-02-18 08:52:54
Mozilla Firefox 2.0.0.14 Windows XP

thank you wawa. hihikhik

 
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
URI
Your Comment (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.

 

 

Text Link Ads

Get Reviewed At ReviewMe!

Moreniche

Add to Technorati Favorites

Arts & Entertainment Blogs - Blog Catalog Blog Directory
Arts Blogs - Blog Top Sites Arts blogs

    Internet Explorer is sucks for viewing this site. For the best viewed , please use the Firefox. It's safer and faster browsing experience.