Simple Design : Kad Kahwin

Back & Front

Dua minggu yang lepas aku design satu kad kahwin.. Member punya!! Design nyer Simple dan sempoi je. Tapi dia nak Black And White. Kahwin lambat lagi. Kalo korang nak makan free, serbu jelah 9 November nanti!

Inlay

Design ini dijual bernilai RM10 sahaja (original file) dan RM30 untuk pengubahsuaian Nama, Alamat, No. Telefon, Teks lain dan  Pelan Rumah Anda (anda boleh lukis pelan rumah dan hantar ke email saya). Berminat boleh call atau sms 013 282 7224. Terima Kasih.

Technorati Tags: , , , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

8 Comments »

Comment by wadi
2009-03-05 02:49:43
Internet Explorer 7.0 Windows XP

boleh tolong hantar kat email saya tak sample kad kahwin yang ada tu..

cantik,simple dan jimat kalo saya print out sendiri (DIY)

zawadi@pelikan.com.my

 
Comment by bie
2009-03-08 10:23:37
Internet Explorer 7.0 Windows XP

boleh tolong hantar kat email saya tak sample kad kahwin yang ada tu..

cantik,simple dan jimat kalo saya print out sendiri

 
Comment by feroz
2009-03-26 14:56:34
Internet Explorer 7.0 Windows XP

boleh tolong hantar kat email saya tak sample kad kahwin yang ada tu..

cantik,simple dan jimat kalo saya print out sendiri

teamghostrider_2007@yahoo.com….. nnti kawin aku jemput la .

 
Comment by anna
2009-03-31 17:42:32
Internet Explorer 7.0 Windows XP

simple..but nice..
sy pun nk wat sendiri..
bleh bg tips tak..?

 
Comment by mar
2009-04-10 10:21:37
Mozilla Firefox 3.0.8 Windows XP

cute..hmm nk try gak bt cdiri..gn sofware pa ek..
bleh bg tip tak..

 
Comment by ZUE
2009-12-07 18:20:45
Internet Explorer 6.0 Windows XP

sy pn nk jgk sample yg ni…. boleh email kat sy x..?

 
Comment by adlie
2009-12-30 12:55:02
Mozilla Firefox 3.5.6 Windows XP

sy nak jgk…

blh emel tak

mohd.farid.adlie@gmail.com

 
Comment by wan
2011-07-04 12:42:09
Mozilla Firefox 3.6.7 Windows 7

boleh tolong hantar kat email saya tak sample kad kahwin yang ada tu..
cantik,simple dan jimat kalo saya print out sendiri.
emel: sure_gegar@yahoo.com

 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
URI
Your Comment (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.

 

 

Text Link Ads

Get Reviewed At ReviewMe!

Moreniche

Add to Technorati Favorites

Arts & Entertainment Blogs - Blog Catalog Blog Directory
Arts Blogs - Blog Top Sites Arts blogs

    Internet Explorer is sucks for viewing this site. For the best viewed , please use the Firefox. It's safer and faster browsing experience.