Produk Pelangsingan Badan Terkenal Di New Zealand Kini Di Malaysia !

  • Termurah Di Pasaran
  • Paling Efektif & Berkesan
  • Selamat & Paling Pantas
  • Moneyback Guarantee

Formula Pelangsingan Terpantas Di Dunia!

  • Memegang Rekod Dunia dengan penurunan berat badan 64kg dalam masa 1 bulan
  • Melangsingkan badan secara sihat & semulajadi dengan program slim diet kami yang amat ringkas & mudah
  • Sihat dengan zat-zat pemakanan yang seimbang
  • Kadar penurunan berat yang seimbang & sekata, tiada masalah kulit kendur & berkedut
  • Masalah kesihatan yang dialami bertambah baik tanpa disedari

Hasil dari kajian khusus dalam journal perubatan oleh sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical School membuktikan keberkesanan menurunkan berat badan berdasarkan PENYIMPANAN PROTIN DAN DIET KETOGENIK. Ianya terbukti:

  • Selamat dan efektif kerana bersumberkan alam semulajadi
  • Bertindak mengikut sistem penurunan berat badan secara semulajadi dan maksimum
  • Memulihkan punca pertambahan berat dan bukannya hanya merawat simptom
  • Tidak menyebabkan otot menggeleber atau kendur melainkan otot dan kulit yang mantap
  • Nyahtoksik dan pembersihan sistem badan berlaku secara spontan
  • Program yang menawarkan galakkan hebat dengan penurunan yang cepat berbanding dengan program yang berasaskan latihan fizikal dan kawalan kalori
  • Berdasarkan jumlah jualan di Asia-Pasifik, produk penurunan berat badan Nz New Image SDII telah menurunkan 6000 tan lemak diseluruh dunia sepanjang 21 tahun di pasaran
  • Dijamin hasil yang memuaskan, berkesan dan menjimatkan
  • SDII adalah program menurunkan berat pertama di dunia yang amalkan teknik diet karbohidrat rendah
  • Memegang catatan World Guiness Book of Records kategori penurunan terpantas
  • Kunci kejayaan SDII ialah : turunkan diet karbohidrat + kurangkan lemak
  • Penurunan purata 1 minggu + 2-5 kg adalah pasti! (Jika setia pada syarat) Tanpa perlu berlapar

Prinsipnya menghampiri pengurangan berat badan secara semulajadi dan ianya terbukti berkesan dan selamat. SLIM DIET II membekalkan kesemua zat pemakanan yang seimbang seperti protin berkualiti tinggi, pelbagai vitamin, galian mineral dan asid lemak dalam jumlah keperluan seimbang. Ianya juga telah diperkayakan dengan protin (protin soya isolat). Masalah kesihatan yang sedang dialami juga bertambah baik tanpa anda sedari seperti darah tinggi, sakit jantung, masaalah berkaitan pernafasan dan obesiti. Insya’allah. Ianya tidak menyebabkan:

  • Rasa lapar yang menyeksakan. Hanya makan makanan anda seperti biasa 3 kali sehari.
  • Ianya tiada kesan sampingan dan rasa tidak selesa yang kerap berlaku dalam program penurunan berat biasa yang lain.

Pengurangan berat badan melalui SLIM DIET II adalah mudah, selamat dan berkesan. Pengurangan berat badan adalah PASTI manakala rasa lapar dapat dihindari. Paling penting ialah kemungkinan penambahan balik berat yang dikurangkan adalah sangat rendah.

Protin

Protin adalah asas kepada semua sel yang hidup. Protin adalah berasal dari perkataan Greek yang bermaksud ‘pertama’ kerana protin dikatakan sebagai bahagian tubuh badan manusia yang terpenting sekali.

Protin sering digunakan. Oleh kerana badan kita tidak mampu menyimpan protin, maka ianya perlu digantikan setiap 160 hari. Sel-sel hati pula digantikan setiap 2 minggu manakala sel-sel darah adalah setiap 30 hari. Oleh kerana sel-sel organ ini terdiri daripada protin, hanya protin sahaja yang dapat membina, membaiki dan mengekalkan fungsi tubuh kita.

SLIM DIET II atau singkatan SDII dari NEW IMAGE hanya menggunakan Protin Soya Isolat sebagai ramuan asas dalam SDII. Protin soya Isolat merupakan komponen protin yang telah diasingkan daripada kacang soya. Ia membekalkan protin berkualiti tinggi yang setara dengan susu dan telur tetapi bebas dari lemak tepu dan kolesterol.

Plan Yang Mudah Diikuti

Tiada peraturan rumit untuk dituruti dan anda dijamin mencapai keberhasilan yang diidam-idamkan. Ianya hanya semudah Satu, Dua dan Tiga

SATU – Tambahkan 2 sudu penuh SLIM DIET II kedalam 200 – 250 ml air sejuk.

DUA – Kurangkan makanan karbohidrat dan bergula.

TIGA – Tingkatkan penggunaan makanan segar seperti sayur-sayuran, daging dan makanan laut. 4 gelas SDII sehari akan membekalkan anda dengan 100% zat pemakanan yang diperlukan oleh tubuh anda untuk tenaga tinggi dan tubuh yang ramping lagi sihat.

Pengambilan buah-buahan adalah tidak dibenarkan semasa menjalani program ini kerana kandungan Karbohidrat dalam buah-buahan adalah terlalu tinggi. Dalam program ini, kadar karbohidrat harian yang perlu diambil hanyalah antara 20 – 35 gram.

Testimoni

Malaysia

Sitymarisa Binti Othman Sitymarisa, Puchong
Huhu. Aku dah turun 14kg… cuma ari tu slow sikit…. cz aku belasah makan. Now Puasa rasa semakin efektif pula… Nak kasi gambar pic lama x jumpe pic baru ada la… Tgu aku cari pic lama nanti aku tunjukkan…..

Ateh Teh
banyak produk lain telah dicuba malah habis puluhan ribu dari slimming centre, ubat kurus, slimming herbal tea, ape sj tapi akhirnye SDII pilihan sy yg paling tepat..

Sal Hans
Dah turun 6 kg 1 tin… x tinggal nasi pun…. leh je turun…….. yesss

Hartini Abu Bakar
Dengan SD2..saya berjaya menurunkan berat badan 14kg dalam masa 2 bulan..dan hubby pula 8kg dalam masa hanya 3 minggu..

Fara Apis, Sungai Buloh
hye…sye da turun 3.4kg dlm mse 3 mnggu nie..skng stop kejp coz period..nnti next week nk smbng blk..chaiyook!!

Arma Ashida, Batu Caves, Selangor
Just nk gtau,sy timbang pg tadi dah turun 1.3.kg…tp xtau la betul ke x..rasanya dah betul..cm xpercaya..baru3 ari mkn..tp sy memang x sentuh nasi la…..happy gak le

Aliah Ayob, Baling, Kedah
Saya dah minum 1 tin dan berat badan saya turun 6 kg dlm masa 2 minggu

Shazwani Shamshudin
saya baru makan 4 ari, turun 2 kg..suka benda ni!!!!tak diet sungguh2 pun. ayam kfc saya mkn. tapi elakkan kabo langsung la..

Latifah Maskam, Kuala Kubu Bharu
sy dah cuba……memng brkesan…….

Mawinda Mazlan, Kuala Lumpur
win dah try…rasa kenyang..

Sitymarisa, Puchong
huh ct dah turun 7kg dalam masa 2 minggu berjaya juga tetapi perjalanan masih jauh…macam x caya je cz tak exercises lansung leh turun 7kg .. kalau la ct exercises tak tahu lah mcm mana keputusannya.. huhu pasti lagi menakjubkan

Faridah Ali Redza, Petaling Jaya
Just wanna share my experience, i have been on SDII for only 4 days and i almost lost 2 kg. Hope to lose more in future! Thanx SDII

En Asmadi
berat dulu 120kg, skrg selepas 2 bulan beratnya 95kg! Petuanya kena makan dan Jangan Berlapar, itu je..

Norizan Othman, Melaka
It works like anythng i cant describe. i dun go to gym or sauna diz week. ryn mkn secret recipe for 2 days, my diet totally full of carbo n fat, but then stil manage tp lose an inch.my mum ask me to buy new jeans since my own jeans no longer suit me.huhu.

Mohd Hisham Ibrahim
Salam semua.. Badan saya dah kurus semenjak saya minum ,slim diet turun sebanyak 10 kg kwn2 yang perut boroi tue blehla cube…hehehe..

Mushitah Yusof, Kuala Lumpur
saya dah cuba dah….hasilnya memang sangat sangat berkesan….turun 10kg dalam masa yang singkat….secara berperingkat….tidak ada kesan sampingan…..pinggang juga semakin mengecil…pinggang 26inc dari 32 inci….saiz baju dari L dah tukar kepada saiz M dan S…….

Cik Puan Moya, Kuala Lumpur
SDII… really works for me ..

Suzie Matasin, Sabah
Rugi orang ketepikan slimdiet…

Once, berat badan saya 70kg..husband janji untuk belikan cellphone jika berat saya turun 60kg..3 bulan exercise, x penurunan berat badan malah naik sekilo..one of my daughter, Ivana (I am 44 year and a mother of 7 children) suggests tuk try slimdiet.. X percaya, saya ketepikannya bulat2..

Cuti sekolah lalu, bila anak saya kembali ke rumah, saya tanya kenapa badan makin kurus..Pengsan nak dengar bila Ivana kata hilang 4kg lepas minum slimdiet.. Masa tu juga saya suh Ivana stop minum dan slimdiet yang lebih kat tin tu saya amik. Selama seminggu mengamalkan slimdiet, diet termasuk makan dan exercise saya diuruskan oleh Ivana. Selepas seminggu, keajaiban berlaku..berat badan turun 4.5 kg…then diikuti 2 kg lagi selepas 10 hari….. See More

Ni cerita baik untuk dikongsi.. minggu lalu, saya ke Kota Kinabalu kerana ada seminar MLM..sebelum seminar, sempat jumpa anak saya, Ivana tuk pegi shopping bersama.. terlalu exited pilih ‘Jeans’, terambil saiz 28. tu pun sedar bila dh samapi rumah (sebenarnya nak saiz 30).. Kira nak bagi jeans tu kat anak-anak tapi confirm semua tak masuk punya..haha..bila nampak jeans tu, sakit hati sebab tak dapat pakai. Satu petang, nak kluar rumah pakai lah jeans..teramat hairan, selesa pulak pakai jeans satu ni..Tertanya-tanya napa semua jeans dah longgar tapi satu ni fit on me..adakah berat badan dah naik..???bila tengok betul-betul, rasa nak jerit becoz jeans saya pakai tu saiz 28 (jeans saya beli masa g shopping ngan Ivana)..masa tu jugak, saya terus berlari tuk timbang berat badan..OMG…!!I am 61kg..

Skang, anak suh berhenti minum slimdiet, tapi saya kata, my target is 58 kg..and akan stop minum bila berat badan 58 kg..Anak takut badan diorang kalah..haha..just kidding..

so guys out there, what are you waiting for?..Tiada ruginya amalkan SD…selain keyakinan bertambah, saya rasakan badan lebih bertenaga dan sihat..Pujian mempunyai badan yang cantik dari orang sekeliling menjadikan saya lebih gembira dan bersemangat..Kalo leh nak kongsi kegembiraan ni dengan orang lain..

SLIMDIET..the best weight loss product in the world….

Juliana Ishak, Sepang
Beb…. 3kg in 1 week…this thing is fantastic!!!!

Testimoni diambil dari Facebook Fans Kami. Produk ini baru dilancarkan pada 7 Januari 2010 di Malaysia. Hampir setiap hari, kami ada testimoni baru. Terlalu banyak testimoni dan ini sahaja yang sempat saya selitkan dan ini ada beberapa gambar testimoni, klik disini untuk melihat.

Antarabangsa

Anasola

“Analosa’s amazing weight loss story”

Analosa has lost an amazing 54kg in three weeks using the Slim Diet II programme. She decided to give it a try after a bad bout of asthma left her physically exhausted. She was confined to bed, and could hardly move.

“My body just couldn’t cope”, Analosa recalls. “My mind wanted to work but I could hardly move, I had no strength in my left arm and my eyes were blurred.”

Analosa started on the cleansing diet on November 6, weighing 145kg. She started on Ultra Diet two days later and although she admits to ‘cheating a little’ along the way, she slimmed down rapidly to 91kg by the time she visited the New Image head office on November 26.

Analosa’s goal is to get down to size 16 or 17. During her diet, she was too scared to use a scale on a daily basis – afraid that it might show her gaining weight again.

Not so, and Analosa’s bubbly laugh, new figure, and new found energy all combine to tell the tale of her remarkable weight loss. Well done Analosa!

Jo Whitehouse Bulls

“40 kilos lighter in 7 months ”

In 7 months I have reduced from size 22+ to size 14, and yes the wedding dress fits again! My cholesterol has dropped to within the normal range (the doctor is now happy). All joint pain has disappeared, I sleep soundly knowing I am healthier and I no longer snore (so my kids tell me!).

The little things in life are so great again. Getting up from a lounge suite doesn’t take three attempts anymore. Cleaning is easier (still hate doing it though); I can fit easily behind the wheel of a car. Life is so much more enjoyable without having to drag an extra 40kg around.

I used to hate shopping for clothes, but even that is now fabulous. My daughter thinks it’s great as she usually benefits as well. I so cherish the times she lies on my bed while I try things on.

The Slim Diet II programme is so easy to follow. The food is what you eat everyday, it is very nutritional and there is plenty of it. Believe me you are never hungry. I eat real food, the same foods I used to eat, I just follow the programme.

Thank you Slim Diet II

Ann Holm, NSW Australia

“Lost 18.5 kilos in 4 weeks”

I have lost 18.5 kilos in 4 weeks and am feeling on top of the world. After the first week using Slim Diet II, I didn’t seem to feel hungry at all.

Miss Lam Chui Wan

“My tummy has disappeared”

“I went on the Slim Diet II weight loss programme for six weeks and in that time I reduced my waist from 71.12cm (28 inches) to 62.23cm (24 inches). I lost 2.54cm (1 inches) from my arms and 5.08cm (2 inches) from my thighs, my tummy has disappeared and to my surprise my acne has cleared up!”

K.N. Leela, Singapore

“10 kg lost in 4 weeks”

I was 54kg and felt tired easily. I didn’t feel good at all. I was overweight for my small frame. I was a staff nurse and my job was very stressful in the hospital. Chris Tang recommended me to use the Slim Diet II Weight Loss. I was sceptical about its effectiveness, but I was thinking, “No harm in trying, the worst result would be no weight loss”.

My weight reduced to 44kg within four weeks and I’m still maintaining my new weight after eight months. Thanks to Slim Diet II

Mr Chan

“Incredible 4 inches in 1 week ”

“In less than one week on the Slim Diet II weight loss programme I lost an amazing 11.43cm (4 inches) from my waist and my tummy has become quite flat again. I have tried over 10 other kinds of weight loss methods in the past and this is the first one that has worked successfully, I am really looking forward to seeing forward to seeing myself after another few weeks on the Slim Diet II programme”.

Melissa Hui

From Size L to Sime M in a month.

Kejayaan Hebat SDII

Perhatian!

  • Ibu yang hamil atau sedang menyusu bayi tidak seharusnya menyertai apa-apa bahagian dalam program penurunan berat badan.
  • Kepada kesemua pengidap Diabetes Mellitus (IDDM) yang bergantung kepada insulin, adalah perlu pengawasan doktor ketika anda menyertai program ini.
  • Dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu jika anda mengambil atau amalkan ubatan tertentu.

“Mereka yang berjaya bukanlah mereka yang gagal dalam mencuba, bukan juga mereka yang sering gagal tetapi mereka yang tidak pernah gagal mencuba dan terus mencuba sehingga kejayaan yang dikecapi.”

Cubalah Setin, tapi anda pasti tak cukup setin kerana ia amat menakjubkan!

“Industri Penurunan Berat Badan adalah Industri yang Besar. Ambillah peluang ini sebagai satu lagi sumber pendapatan untuk mereka yang berminat menjana wang. Ini adalah kerana 27% dari 25 juta rakyat Malaysia adalah OBES menurut statistik bertarikh 8 Jun 2005.”Adakah anda mengenali sesiapa yang inginkan badan yang cantik diluar sana ? Telefon +6013 2827224 Sekarang.

Promosi Terhebat! Cepat! Sebelum Terlambat! Klik Di Sini

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


RSS feed | Trackback URI

2 Comments »

Comment by Xbox 360 cheat
2010-01-03 20:45:36
Mozilla Firefox 3.5.6 Windows XP

first of all eat healthy..eat vegetables etc etc…exercise and work out is also pretty important…cut down on the fats…try not having junk food..do yoga is possible..it really helps..do ur daily exercise…eat healthy and ull hv a gud figure before u know it…:)

 
2010-03-05 19:18:44
Mozilla Firefox 3.5.8 Windows XP

Three days later I think half of them were returned. Most women who returned them didn’t say way, and some were straightforward and said it gave them diarrhea. The pill doesn’t help you lose weight as much as it discourages you from eating fatty foods.

 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
URI
Your Comment (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.

 

 

Text Link Ads

Get Reviewed At ReviewMe!

Moreniche

Add to Technorati Favorites

Arts & Entertainment Blogs - Blog Catalog Blog Directory
Arts Blogs - Blog Top Sites Arts blogs

    Internet Explorer is sucks for viewing this site. For the best viewed , please use the Firefox. It's safer and faster browsing experience.